zaterdag 14 maart 2015

Bloghop: Still Sale-A-Brating

 
Leuk dat je komt langs hoppen op een nieuwe Bloghop van de Nederlandse Stampin’Up! demo’s. In deze “Still Sale-A-Brating” Bloghop laten we zien wat de SU-per leuke mogelijkheden zijn met de producten die je bij besteding van iedere 60€ gratis kan uitkiezen tijdens deze Sale-a-Bration periode.
Graag nodigen we je uit om met gebruik van de onderstaande buttons gezellig door te hoppen.
 
Voor mijn kaarten heb ik de set A Happy Thing gebruikt.
 

 
Becky Cowley had een paar weken geleden deze techniek gebruikt. Zij heeft op haar blog een uitleg staan hoe zij haar kaart gemaakt heeft. Ik vind deze kaart/techniek erg mooi en wist gelijk dat ik dat met deze set wilde uitproberen.
 
Deze set leent zich erg om te gebruiken voor inkleuren. Ik kwam op Pinterest een leuk idee tegen waarvoor een andere techniek was gebruikt. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan.
 


Ik heb voor deze kaarten een stukje aquarelpapier nat gemaakt met water en toen de beïnkte stempel erop gestempeld. De inkt gaat dan door het water lopen, afhankelijk hoe nat het papier is gaat de inkt meer of minder lopen. Toen het aquarelpapier volledig droog was heb ik de afbeelding met een donkere inkt nog een keer gestempeld. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik gelijk vier verschillende kleuren heb uitgeprobeerd.
 
Dit waren mijn voorbeelden voor deze bloghop. Veel plezier bij het bekijken van alle mooie creaties van mijn collega's
 
 

http://mooisvanpapier.blogspot.nl/2015/03/still-sale-brating-bloghop.html
 
 
http://loveforstamping.blogspot.nl/2015/03/still-sale-brating-bloghop.html
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 

 


dinsdag 10 maart 2015

Blendabillities

 
 
 
 
 
Helaas is vandaag bekend geworden, dat Stampin' Up! heeft moeten besluiten om de productlijn Blendabilities definitief stop te zetten. De reden hiervoor is dat bij de fabricage niet de hoge kwaliteitsstandaard wordt behaald, zoals we die van Stampin' Up! mogen verwachten. De fabrikant is niet in staat om hier op de lange termijn een stabiele oplossing voor te vinden. Het is een moeilijk besluit die Stampin´ Up! heeft moeten nemen. Ik vind het dan ook ontzettend jammer!

Velen hebben -sinds de introductie en tijdens Sale-a-Bration - kennis gemaakt met de Blendabilities en beleven plezier aan het werken met deze markers. De Blendabilities die in de afgelopen periode geleverd zijn, hebben een extra kwaliteitscontrole ondergaan. Deze markers voldoen dus aan de hoge kwaliteitseisen en kunnen gewoon gebruikt worden. 

Het is gebleken dat er behoefte bestaat aan een productlijn van alcoholmarkers. Stampin' Up! zal dus op zoek gaan naar nieuwe en betrouwbare mogelijkheden, die voldoen aan de eisen. Ondertussen bieden we natuurlijk nog vele andere mogelijkheden om te kleuren, zoals de Stampin´ Write Markers, blenderpens en waterpenselen en onze inktpads.
 
Heb je vragen mail me dan.
 
Fijne dag
Karla

zondag 1 maart 2015

You Can Create It.

Hallo Allemaal
 
Het is weer de eerste van de maand. Tijd om mijn creatie van You Can Create It te laten zien.
 
Dit is het materiaal wat we gekregen hebben:
 
1/4 vel Irresistibly Yours Specialty Designer Series Paper (SAB),
1/4 vel Perfect Plum Cardstock
Een kaartbasis of Elegant Eggplant Cardstock,
Een stukje 5/8" Satin Ribbon in Whisper White,
1 2 1/2 Inch geponste cirkel in Whisper White
en een doorzichtig knoopje.
 
 
Omdat is dit een super leuk pakketje vond heb ik zelf nog een keer het materiaal bij elkaar gezocht en heb er een tweede kaart meegemaakt.

 
Het enige wat ik niet heb kunnen verwerken is het knoopje.
 
Wil je zien wat iedereen gemaakt heeft met hetzelfde pakketje kijk dan op de blog van Carooskaartjes
 
 
 

Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog