Over Stampin' Up®

 
 
Stampin' Up!® is een Amerikaanse producent van stempels met een lange historie. Aanvankelijk waren de exclusieve en kwalitatief hoogwaardige rubber stempels in Europa alleen in o.a. Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland verkrijgbaar. Maar in 2012 kan ook Nederland profiteren van de grote variëteit aan stempels en aanvullende producten voor het maken van wenskaarten, cadeauverpakkingen en scrapbooking.


Naast de collectie stempels biedt Stampin' Up!® ook inkt, markers, papierproducten, linten, knoopjes e.a. embellishments, ponsen, embossing- en snijmallen. Kortom, een complete collectie om uw unieke en mooiste wenskaarten en cadeauverpakkingen te maken.De kenmerken en voordelen van de Stampin' Up!® stempels en producten:

Ø De stempels zijn exclusief en worden aangeboden in sets met verschillende thema’s, hierdoor zijn de stempels gemakkelijk te combineren.

Ø Alle producten worden in 4 kleurgroepen aangeboden (en een wisselende selectie van extra kleuren die voor bepaalde tijd leverbaar zijn). Hierdoor ontstaat nooit meer het probleem dat de papieren en het inkt niet (goed) bij elkaar passen. Binnen één kleurenfamilie matched alles perfect. Van papier en inkt tot de versieringen en het lint.De producten van Stampin' Up!® zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar uitsluitend via demonstratrices.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten