vrijdag 22 augustus 2014

Super actie om nu demonstratrice te worden

Hallo allemaal!
 
Vanaf vandaag(22 augustus) is het 1 week extra aantrekkelijk om demo te worden!
 
Je krijgt namelijk geen € 175,- aan producten die je helemaal zelf uit mag kiezen in je starterskit. Maar je krijgt maar liefst € 195,- aan producten.
 
Let op! Deze actie geldt slechts tot 29 augustus.
 
Wat houdt dit nou in?
Normaal, als je demo wilt worden, meld je je aan en mag je ter waarden van € 175,- aan producten uit kiezen voor je starterspakket. Je betaalt dan slechts € 129,-. Dat is je eerste korting al te pakken. Je mag je starterspakket samenstellen helemaal zoals je 'm zelf wilt hebben.
Maar in deze supergave actieweek kies je niet voor € 175,- aan producten uit, maar voor € 195,-! Dat is dus € 20,- meer om uit te geven.
 
 
 En nu zie ik je denken, demo worden... ik? Waarom zou ik.. Daar laat ik me niet toe verleiden.. Daar trap ik niet in...
Dat is het mooie! Het is allemaal vrijblijvend. Je hoeft alleen maar je omzet te halen en als je dat niet wilt of kunt halen wordt je automatisch weer demonstratice af. Zonder kleine lettertjes, zonder boetes.
 
 
 
 
En als je nou denkt.. ik ga toch echt geen party's of workshops geven, dus waarom zou ik dan demonstratrice willen worden? Nou... omdat je als demonstratrice nou eenmaal altijd 20% korting krijgt op alles! Maar dat is niet alles. Je wordt lid van een superleuk team, je kunt de producten eerder bestellen en er zijn gezellige samenkomsten.
Echt de moeite waard! Zeg ik uit ervaring. Ik heb door mijn werk als demonstratrice al veel leuke nieuwe mensen ontmoet.
 
 
 
Wil je gebruik maken van deze deal bel of mail me dan even
06-10190961 of karlascreaties@gmail.com
 
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten